Restaurant

Culinair genieten

In ons gezellige wegrestaurant, langs de rijksweg A15 bij Opheusden, geniet u van de bekende Betuwse gastvrijheid en heerlijke culinaire gerechten. De relaxte atmosfeer en ons vriendelijke personeel maken uw bezoek aan Goudreinet compleet. U kunt bij ons terecht voor een lunch, diner of voor een drankje op ons gezellige terras. Kom langs en ontdek Goudreinet Kesteren.

Goudreinet biedt de mogelijkheid om ontspannen te dineren met uw partner, familie of vrienden. Afhankelijk van uw gezelschap wordt bij binnenkomst een passende tafel voor u gereserveerd.

Voor feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft de keuze uit hapjes, drankjes, complete maaltijden en veel meer. Wij zorgen voor voldoende plaatsen en een scherpe prijs. Wilt u meer weten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons op.

Met z’n allen gezellig genieten bij Goudreinet Kesteren. Regelmatig ontvangen wij grote en kleine busgezelschappen. Wilt u zeker zijn van voldoende plaats? Reserveer online of neem contact met ons op.

Voor zakelijke mogelijkheden is Goudreinet Kesteren de perfecte locatie. U geniet van heerlijke rust en heeft de keuze uit allerlei arrangementen. Daarom is Goudreinet uitermate geschikt voor een snelle lunch, lunchafspraak of diner. Ook wordt het restaurant veelvuldig gebruikt voor bijeenkomsten van ondernemersverenigingen of businessclubs.

Een lunch of dinerbon is altijd leuk om weg te geven. U bepaald zelf de waarde van de cadeaubon. Net zo makkelijk. Onze cadeaubon blijft altijd geldig en kan ingewisseld worden wanneer u maar wilt. Wilt u een cadeaubon bestellen? Neem dan contact met ons op.

restaurant-2

Culinair genieten

Kom genieten van heerlijke gerechten in ons gezellige restaurant.

restaurant

Ontdek Goudreinet

Goudreinet Kesteren is de ultieme locatie voor een ontspannen lunch of diner. Goudreinet staat bekend als een culinair wegrestaurant, waar men op ontspannen wijze geniet van een heerlijke maaltijd. Onze menukaarten zijn gevuld met de lekkerste gerechten uit binnen- en buitenland. Het bereiden van uw gerechten laten we over aan onze fantastische cuisiniers.

Naast heerlijk eten vinden wij het belangrijk dat uw bezoek aan Goudreinet onvergetelijk is. De mix van heerlijk eten, in combinatie met de Betuwse gastvrijheid, in een gezellig restaurant, blijkt al meer dan 30 jaar een sterke formule. Om u optimaal van dienst te zijn wordt u bij binnenkomst gastvrij ontvangen door onze gastheer of gastvrouw.

Wilt u ook genieten bij Goudreinet Kesteren? Reserveer dan uw tafel eenvoudig online.

Reserveer een tafel