All-In genieten

Kom heerlijk all-inclusive genieten bij Goudreinet Kesteren. U heeft de keuze uit alle voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Inclusief frisdranken, wijn en tapbier. Wilt u liever meer garnituur, alcoholische dranken, speciale bieren, koffie of cappuccino? Dat is mogelijk. Achteraf worden de extra’s in rekening gebracht.

Het all in menu kunt u ook uitbreiden met proeverij planken vooraf dat zijn een tal van kleine warme en koude voorgerecht om met u hele gezelschap te delen. € 4,75 p.p. extra.

Vanaf 30 personen is het mogelijk om een menu samen te stellen om de wachttijden zo kort mogelijk te houden.

Op feestdagen is het mogelijk dat onderstaande prijzen afwijken. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons nemen.

PRIJZEN ALL-IN MENU

All-In prijzen van maandag tot donderdag
Volwassenen: € 29,75 p.p
Kinderen 4-12 jaar: € 14,50 p.p
Kinderen 0-3 jaar: Gratis

All-In prijzen van vrijdag tot zondag
Volwassenen: € 34,50 p.p
Kinderen 4-12 jaar: € 14,50 p.p
Kinderen 0-3 jaar: Gratis

De kinderen mogen gebruik maken van het kindermenu, of tegen een meerprijs van € 3,50 van de gehele all-in kaart.

Koude Voorgerechten

Broodplankje

€ 6,50 Stokbrood, aioli, kruidenboter en cocktailsaus.

Carpaccio van het rund

Op een bedje van gemengde sla soorten, besprenkeld met pijnboompitten en Parmezaanse kaas. U heeft de keuze uit basilicum of truffelmayonaise.

Vitello tonnato

Kalfsvlees – Tonijnmayonaise – kappertjes – sla

BORDJE HALF OM HALF
“carpaccio & vitello tonnato”

Truffelmayonaise – Pijnboompitten – Parmezaanse kaas Tonijnmayonaise – Kappertjes.

Visproeverij

Gerookte zalm – Noorse garnalencocktail – Tonijnsalade – pepermakreel – Gamba.

Noorse garnalen cocktail

Noorse garnalen – cocktailsaus.

Huzarensalade

Huisgemaakte huzarensalade op klassieke wijze.

Russische salade

Huzarensalade – Gekookt ei – Diverse soorten vis.

Salades

Salade Gamba

frisse salade – Knoflook gamba’s.

Salade Gerookte kip

Frisse salade – Gerookte kip – Romige champignons – Knoflook.

Warme voorgerechten

Drie bereidingen van kip

Mini kiploempia – Kip tempura – Teriyaki kipspiesje – Noedels

Gamba’s gegratineerd

Gamba ́s – Spek – Knoflook – Oude kaas.

Goudreinet favoriet

Carpaccio van rund – gevulde champignonkopjes – Tomatensoep.

Gegratineerde champignons

Romige champignons – Knoflook – Oude kaas.

Champignons met toast

Gebakken champignons – Paprika – Ui – Ham – Toast.

Soepen

Tomatensoep

Geserveerd met gehaktballetjes en een wolkje room.

Champignonsoep

Franse uiensoep

Geserveerd met een gegratineerde kaas crouton.

Groentesoep

Geserveerd met gehaktballetjes en vermicelli.

Trio van soep

Tomatensoep – Franse uiensoep – Champignonsoep.

Wienerschnitzels

Wienerschnitzel

 

Wienerschnitzel met saus naar keuze

Roomsaus – Stroganoffsaus – Pepersaus satésaus Kerriesaus – jägersaus.

Schnitzel Rosbraten

Stroganoffsaus – gefrituurde uienringen.

Schnitzel Du Maitre

Ham – Ananas Rijst – Romige kerriesaus.

Schnitzel Goudreinet

Gebakken champignons – Ui – Paprika – Spek – Gegratineerde kaas – Bourgondische saus.

Hoofdgerechten kip

Boerenkipschnitzel

Gebakken champignons – Ui – Spek Gegratineerde kaas – Bourgondische saus.

XL Kip saté spies

satésaus – kroepoek – Atjar – Gedroogde ui – Pittige boontjes – Ei.

Kip cordonbleu

Boerenham – kaas.

Hoofdgerechten

Surf & Turf

Entrecóte – gamba ́s – Warme knoflooksaus.

Biefstuk van de haas (Meerprijs € 4,50)

Tournedos met saus naar keuze (Meerprijs € 5,50)

Roomsaus – Stroganoffsaus – Saté saus – Beanairsesaus – Pepersaus.

Wiener Rosbraten

Getrancheerde biefstuk – Stroganoffsaus – Gefrituurde uienringen.

Spareribs

Huis gemarineerde spareribs – knoflooksaus & cocktailsaus – friet – salade.

Gebakken lever

Runderlever – Gebakken uienringen – Spek.

Stoofvlees op grootmoeders wijze

 

Saté van de haas

Geserveerd met friet.

Varkenshaas roomsaus

 

Gevulde varkenshaas

Boerenham – Gesmolten brie – Romige mosterdsaus.

Burger Goudreinet Style

Black Angus – truffel aioli – gekarameliseerde bacon – krokante ui.

Mammoetspies

Biefstuk – varkenshaas – kip – ui – paprika – Stroganoffsaus.

Daghap

Dagelijks wisselende daghap. (zie krijtbord)

Hoofdgerechten vis

De hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappels of friet, salade en twee soorten groenten. Tenzij anders staat omschreven.

Zalmfilet met kruidenkorst

Hollandaise saus.

Kabeljauw

Kabeljauwfilet – Mosterdsaus.

Gamba’s & Pasta

Gepelde Gamba ́s – Romige knoflook saus – pasta – Rode pepers.

Vegetarische gerechten

Champignonsoep (voorgerecht)

 

Gegratineerde champignons

Romige champignons – Knoflook – Oude kaas.

Pasta romige knoflook

Tagliatelle – Romige knoflooksaus – rode peper – Parmezaanse kaas.

Veggi Burger

Groenteburger – cheddar kaas – Tomaat – BBQ saus- salade – friet.

Dessert

IJscoupe

Huisgedraaid slagroomijs met de keuze uit: sorbet, bananen royal, dame blanche, advocaat, warme kersen, Bastogne, warme stukjes appeltaart of brownie.

Parfait van speculaas

Karamel mousse – karamel saus – slagroom.

Crème brûlée van vanille

Geserveerd met vanille roomijs en slagroom.

Warm chocoladetaartje

Vanille ijs – slagroom.